Steinel Serie S – sensorarmaturer som sålt i fler än 150 000 ex!

Steinel Serie S – sensorarmaturer som sålt i fler än 150 000 ex!

RS PRO LED S1 och S2 från Steinel lyser upp tusentals fastigheter. De kombinerar elegant design och robusthet med avancerad teknik. Något som gjort dem till riktiga klassiker i belysningsvärlden.

Sedan Karl H Ström introducerade armaturerna i början av 2010-talet har de sålts i fler än 150 000 exemplar. Bara i Sverige. Det är plafonder som passar överallt. Du hittar dem i trapphus och korridorer, i omklädningsrum, på kontor, i skolor och på hotell.

Sensorarmatur
Connect S30
Kvadratisk

Sensorarmatur
Connect S20
IK10-IP65 Vandalsäker

Sensorarmatur
Connect S30
rund

Sensorarmatur
Connect S20
rund

Sensorarmatur
Connect S10
rund

Skyddsrumsbygel
Plafond

Den snygga designen med smarta kylflänsar har fått vara oförändrad, samtidigt som tekniken under huven har uppdaterats och förfinats många gånger om. Efter senaste stora uppdateringen kom tre nya versioner, Connect S10, S20 och S30, som kan kommunicera med varandra via Bluetooth Mesh.

Många möjligheter att styra ljuset

Camilla Gronbladh, marknadschef hos Karl H Strom
Camilla Grönbladh, marknadschef hos Karl H Ström

–Via Steinels smidiga mobilapp är det möjligt att skapa vad vi kallar grannzoner och belysningsgrupper, och att ställa in nivå för max- och grundljus. Med rätt inställningar och ljusplanering är det möjligt att få en riktigt energieffektiv belysningsanläggning som enkelt kan anpassas enligt fastighetens krav och förutsättningar.

Mätningar från Steinel i Tyskland har visat att du kan få upp till 95 procent energibesparing med Serie S, jämfört med miljöfarliga lysrör som brinner dygnet runt, säger Camilla Grönbladh, marknadschef på Karl H Ström.

Lång livslängd och låg underhållskostnad

Serie S representerar pålitlighet och hållbarhet, och den långa livslängden och de låga underhållskostnderna är något kunderna verkligen uppskattar.

– Det är en produkt vi är otroligt stolta över att ha i vårt sortiment och vi känner oss trygga med den, precis som våra kunder gör, säger Camilla Grönbladh.

Vår säljare Leif Damberg berättar:

– För ett tag sedan var det en kund som hörde av sig om att det var någon S1:a i trapphuset som hade börjat bråka. Inga problem, sa jag, kan du berätta mer? Då visade det sig att kunden köpt armaturerna för 11 år sedan, det är två gånger garantitiden. Men kunden älskar Steinels produkter för just deras kvalitet så han tyckte att femton år var ju ändå rimlig livslängd. Och visst har han rätt i det.

Vill du veta mer om storsäljaren? Kontakta oss så hjälper vi dig med både projektering och offert.

Kontakta oss

Referensobjekt