BRF ORION I TÄBY

BRF ORION I TÄBY

I Täby lyser Steinels smarta sensorarmatur S1 upp publika områden. HF-sensorn ser till att belysningen kan anpassas på det mest energismarta sätt. Svärmfunktionen ger ökad trygghet. 

Bostadsrättsföreningen Orion i Täby är en lugn oas ett stenkast ifrån Täby Centrum. Fastigheten uppfördes av JM AB och fastigheten är formad som en hästsko med en skydd innergård. Föreningen består av 123 lägenheter i storlekar från 1 rok till 5-6 rok fördelade på åtta våningsplan.

Låga drift-och energikostnader

Belysningen i trapphus, källare, förråd och andra bi-utrymmen består av sensorarmaturer modell RS PRO S1 och S2 från Steinel. Dessa är sammankopplade i grupper via radiosignal för att kunna skapa en trygg och behaglig belysning. Armaturerna har integrerat skymningsrelä, rörelsesensor samt modern LED-ljuskälla vilket innebär att drift- och energikostnader är mycket låga.

Sensorarmatur S1 | Avsedd för montage i tak eller på vägg inomhus i t.ex. trapphus, passager, källare, korridor etc. Försedd med Steinels senaste adaptiva HF-sensor som anpassar sensorns känslighet optimalt efter lokalens användning. Dubbelriktad radio-kommunikation (31 kanaler) vilket innebär att ljuset kan följa med i samma riktning som en person rör sig sk. svärmfunktion. Stomme av aluminium med kraftfulla kylflänsar och aktiv temperaturkontroll garanterar en lång livslängd. Snabb driftsättning av armaturen med tillbehöret Smart Remote och Steinels gratis-app. Läs mer om Sensorarmatur S1 »

Sensorarmatur S2 | Avsedd att användas i miljöer där det krävs mer ljus, t.ex. större trapphus, korridor, passage, omklädningsrum m.m. S2 kan snabbt och enkelt anpassas för de krav och miljöer som finns i olika fastigheter. RS PRO LED S2 är försedd med den senaste adaptiva HF- sensorn från Steinel som anpassar sig efter rummets användning. För att skapa extra trygghet kan RS PRO LED S2 lysa med grundljus hela tiden och tända angränsande ytor i trygghetssyfte (svärmfunktion). Läs mer om Sensorarmatur S2 »

Kontakta oss om du är intresserade av veta mer om projektet och produkterna:

Brf Orion, Täby

I Täby lyser Steinels smarta sensorarmatur S1 upp publika områden. HF-sensorn ser till att belysningen kan anpassas på det mest energismarta sätt. Svärmfunktionen ger ökad trygghet.