BRF FLAGGSPELET I ÅKERSBERGA

Brf Flaggspelet, Åkersberga

I Åkersberga lyser Steinels sensorarmatur S2 upp trapphusen. De monterades för att skapa en trygg, välkomnande miljö. Att den är så energieffektiv är en en stor bonus. 

Alldeles vid Åkers kanal i kanalstaden i Åkersberg norr om Stockholm ligger bostadsrättsföreningen Flaggspelet. Föreningen består av 55 senior-lägenheter i olika storlekar.

Bostäderna har planerats för att på bästa sätt ta tillvara utsikten mot den fina och unika kanalen.

I de väl upplysta trapphusen har Steinels sensorarmatur S2 monteras för att skapa en trygg och välkomnande miljö för boende och besökare. Byggherre och projektör är Seniorgården AB som är den del av JM koncernen.

Sensorarmatur S2 | Avsedd att användas i miljöer där det krävs mer ljus – som i större trapphus, korridor, passage och omklädningsrum.

HF-sensorn anpassar ljuset efter rummet

S2 kan snabbt och enkelt anpassas för de krav och miljöer som finns i olika fastigheter. RS PRO LED S2 är försedd med den senaste adaptiva HF-sensorn från Steinel som anpassar sig efter rummets användning.

För att skapa extra trygghet kan RS PRO LED S2 lysa med grundljus hela tiden och tända angränsande ytor i trygghetssyfte (svärmfunktion). Läs mer om Sensorarmatur S2 »

Brf Flaggspelet, Åkersberga

 

 

Brf Flaggspelet, Åkersberga

Åkersberga lyser Steinels sensorarmatur S2 upp trapphusen. De monterades för att skapa en trygg, välkomnande miljö. Att den är så energieffektiv är en en stor bonus.