KNX

Sensorer för KNX

Koppla samman dina produkter

Vare sig det handlar om ett enfamiljshus eller ett stort kontorskomplex så ökar kraven på en enkel och mångsidig styrning av ventilation, belysning, värme och multimedia.

Samtidigt ökar behovet av energisparande lösningar. Bekvämlighet, säkerhet och energisparande lösningar går att uppnås genom smart styrning.

KNX gör det möjligt att koppla samman dina elektriska produkter till en och samma databas. För att en produkt ska fungera i systemet krävs att den är KNX-certifierad.

KNX är en världsstandard vilket innebär:

  • Brett produktutbud
  • Kontinuerlig utveckling
  • Alla fabrikat kan blandas
  • Ett verktyg för programmering och driftsättning – ETS
Steinels KNX-sensorer

 

Rätt KNX-sensor för
varje applikation

Steinels erbjuder ett brett KNX-sortiment som består närvaro- och rörelsesensorer för inomhus men även för utomhusbruk. Det finns sensorer i många olika utföranden, välj mellan t.ex. infraröd (IR), högfrekvens (HF), ultraljud och optisksensor. – Du kan vara säker på att hitta en sensor som passar perfekt för just ditt projekt. Välj fritt den sensorteknik som passar bäst för projektet eller kombinera flera olika sensorer för optimal användning. Jämfört med andra sensorer är Steinels sensorer försedda med fler funktioner och extra VVK- och närvaroutgångar som gör hela system effektivare. Och sensorernas inställningar kan enkelt ändras via BUSSEN. Med andra ord; Steinels KNX-sensorer erbjuder den perfekta lösningen för framtiden och fastigheters hållbarhet och flexibilitet.

Närvarosensor KNX Rörelsesensor KNX

Vi hjälper dig med sensorval och att komma igång med inställningarna. 

Kontakta vår KNX-support:

Markku Takkunen

Markku Takkunen

markku.takkunen@khs.se
Tel: 036-550 33 17

LEIF DAMBERG

Leif Damberg

leif.damberg@khs.se

Tel: 073-982 69 10

APPLIKATIONSBESKRIVNING

KNX – Generation III, V3

PRODUKTDATABAS

ETS-applikationsfilsguide

KNX

Ladda ner vår guide till ETS-applikationsfiler

Observera: ladda ner aktuella applikationsfiler från din
ETS-produktdatabas

KNX översikt A4