Stgt_Bibliothek_15_4C

KNX

Produktdatabas

KNX – Generation III

Ladda ner KNX databas (KNX software) under Downloads på respektive produkt via steinel.de »

(OBS. Du kan behöva ändra filens ändelse till .doc vid nerladdning till din egen dator. Anledningen är att många datorer uppfattar en .VD5 eller .knxprod-fil som en okänd fil och vill inte acceptera nedladdning av dessa. Efter nedladdning ändrar man till ursprungs ändelse igen.)

KNX – Generation II

Ladda ner Steinels produktdatabas för Control PRO »
Ladda ner Steinels produktdatabas för SensIQ Slim »

(OBS. Du måste ändra filens ändelse från .doc, .zip eller liknande till .VD5 efter nerladdning till din egen dator. Anledningen är att många datorer uppfattar en
.VD5-fil som en okänd fil och vill inte acceptera nedladdning av .VD5 filer)

Ladda ner Steinels produktdatabas för 3000-serien »
Ladda ner Steinels produktdatabas för SensIQ »
Ladda ner Steinels produktdatabas för IR 180/HF 180 »
Ladda ner Steinels produktdatabas för iHF 3D »

(ändra ändelsen från .doc till .knxprod efter nerladdning)

KNX – Generation I

Ladda ner Steinels produktdatabas för Control PRO »
Ladda ner Steinels produktdatabas för SensIQ Slim »

KNX | Vare sig det handlar om ett enfamiljshus eller ett stort kontorskomplex så ökar kraven på en enkel och mångsidig styrning av ventilation, belysning, värme och multimedia. Samtidigt ökar också behovet av energisparande lösningar. Bekvämlighet, säkerhet och energisparande lösningar går endast att uppnås genom en smart styrning och övervakning av byggnadens system. Men detta innebär också att det måste dras mer kablar och ledningar mellan de olika systemen i fastigheten, något som kan bli dyrt och öka brandriskerna.

KNX gör det möjligt att koppla samman dina elektriska produkter till en och samma databas och på så sätt kan de också fjärrstyras. För att en produkt ska fungera i systemet krävs att den är KNX-certifierad.

KNX är en världsstandard vilket innebär:

– Brett produktutbud

– Kontinuerlig utveckling

– Alla fabrikat kan blandas

– Ett verktyg för programmering och driftsättning – ETS

KNX-hus

Steinels KNX-sensorer

Steinels mycket breda sortiment av sensorer består närvarovakter, rörelsevakter för inomhus men även speciella rörelsevakter för utomhusbruk. Det finns sensorer i många olika utföranden, välj mellan t.ex. infraröd, högfrekvens, ultraljud eller optisk – du kan vara säker på att vi alltid kan erbjuda en sensor som passar perfekt i ditt projekt. Välj fritt den sensorteknik som passar bäst för projektet eller kombinera flera olika sensorer för optimal användning.

Jämfört med andra sensorer är Steinels sensorer försedda med fler funktioner och extra VVK- och närvaroutgångar som gör hela system ännu effektivare. Och sensorernas inställningar kan enkelt ändras via BUSSEN. Med andra ord; Steinels sensorer i KNX-systemet är den perfekta lösningen för framtiden och fastigheters hållbarhet och flexibilitet.

SE PRODUKTKATALOGEN
KNX översikt A4