Återförsäljare

Proffs

Ahlsell är en börsnoterad grossist som finns i hela Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Hitta din Ahlsell-butik »

Elektroskandia är en el-teknikgrossist och som har funnits på marknaden i mer  hundra år. Idag ingår Elektroskandia i Sonepaar som är en av världens största elgrossister. Hitta din Elektroskadia-butik »

Elkedjan

Elkedjan består av över 180 elinstallatörsföretag runt om i Sverige. Totalt över 1 500 elektriker från Kiruna i norr till Ystad  i söder. Elkedjan hemsida »

E2_teknik_logo

E2teknik är en elgrossist som ägs av Svenska Elkedjan AB och som vänder sig i första hand till små och medelstora elinstallatörer, kommuner och industrier.
E2teknik hemsida »

LEEF, Lokala Enskilda Elgrossisters Förening bildades 1992.
Hitta din LEEF grossist »

Moel är en elgrossist för små och medelstora elinstallatörer och OEM Industri. Moel är ett självstående företag inom Rexel koncernen som är en av världens största elgrossister. Hitta din butik »

OPTIMERA är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffs. De säljer byggvaror, byggmaterial och tillbehör för byggprojekt. Hitta din Optimera-butik »

Selga

Selga-koncernen med sina märken MEAB och JME är en rikstäckande distributör av elartiklar och tjänster och är sedan 1996 helägd av Rexel. Hitta din Selga-butik »

Solar är en  teknikgrossist inom el och VVS och verkar inom produktområderna belysning, automation, installation, kabel och kanalisation. Hitta din Solar-butik »

Storel är en del av Rexel, som är en global ledare inom distribution av elartiklar och tjänster. Hitta din Storel-butik »

Tools

TOOLS är en  nordisk återförsäljare av verktyg och förnödenheter med över 200 butiker för proffsanvändarna. Hitta din Tools-butik »

Konsument

Clas Ohlson är en europeisk detaljhandelskedja som tillhandahåller fiffiga, tillförlitliga produkter och har allt för hemmafixaren. Hitta din Clas Ohlson-butik »

BAUHAUS är ett byggvaruhus med allt ifrån verktyg, byggmaterial till växter för trädgården. Hitta din Bauhaus-butik »

HORNBACH koncernen är en av Europas största aktörer inom bygg- och trädgårdsmarknaden. Hitta din Hornbach-butik »

Järnia

Järnia är en rikstäckande kedja med cirka 80 butiker inom sortimentsområdena verktyg, trädgård och hushåll. Hitta din Järnia-butik»

OPTIMERA är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffskonsument. De säljer byggvaror, byggmaterial och tillbehör. Hitta din Optimera-butik »