Återförsäljare

Ahlsell är en börsnoterad grossist som finns i hela Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner.

Elektroskandia är en el-teknikgrossist och som har funnits på marknaden i mer  hundra år. Idag ingår Elektroskandia i Sonepaar som är en av världens största elgrossister.

Elkedjan består av över 180 elinstallatörsföretag runt om i Sverige. Totalt över 1 500 elektriker från Kiruna i norr till Ystad  i söder.

E2 Teknik är en elgrossist som ägs av Svenska Elkedjan AB och som vänder sig i första hand till små och medelstora elinstallatörer, kommuner och industrier.

LEEF, Lokala Enskilda Elgrossisters Förening bildades 1992.

Swedol har en webbhandel och över 100 butiker. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service.

Onninen i Sverige erbjuder ett omfattande utbud av produkter och tjänster inom elnät, elinstallation, telekom, belysning och VA för proffs.

OPTIMERA är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffs. De säljer byggvaror, byggmaterial och tillbehör för byggprojekt.

Rexel är en världsomspännande expert inom professionell distribution av produkter och tjänster för elbranschen. Koncernen vänder sig till tre huvudmarknader: Bostäder, Kommersiella fastigheter och Industrier.

Solar är en  teknikgrossist inom el och VVS och verkar inom produktområderna belysning, automation, installation, kabel och kanalisation.

Clas Ohlson är en europeisk detaljhandelskedja som tillhandahåller fiffiga, tillförlitliga produkter och har allt för hemmafixaren.

BAUHAUS är ett byggvaruhus med allt ifrån verktyg, byggmaterial till växter för trädgården.

Hornbach hos KHS

HORNBACH koncernen är en av Europas största aktörer inom bygg- och trädgårdsmarknaden.

Bygghemma är Sveriges största e-handlare inom bygg-, hem- och trädgårdsprodukter. Och erbjuder ett ledande sortiment från välkända varumärken.

OPTIMERA är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffskonsument. De säljer byggvaror, byggmaterial och tillbehör.