Smarta plafonder i Hammarbyhamnen

Foto: Holger Ellgaard/wiwikedia

Energismarta plafonder med smart styrning passar perfekt för de miljömedvetna barnfamiljer som bor
i Brf Fredriksdalskajen, Hammarby Sjöstad.

I trapphusen i Brf Fredriksdalskajen tänds trapphusen alltid upp på ett välkomnande sätt när gäster och boende stiger in. Det gör de tack vare att föreningen valt att installera smarta LED-plafonder från Steinels Connect serie R.

När det är dagsljus tänds endast med ett svagt grundljus. När det är mörkt lyser de starkare. Hur de ska lysa styrs enkelt via en app. Den slimmade designen passar perfekt in i de stilrena trapphusen och rödmålade korridorerna. Genom armaturerna har föreningen fått mer klimatsmart belysning. Beroende på hur ljuset styrs kan energibesparingen bli upp till 95 procent.

Smarta plafonder i Hammarbyhamnen

Nödljus ökar tryggheten vid strömavbrott

Brf Fredriksdalskajen har valt Connect R20 rund. Varannan plafond har försetts med nödljus.

Om du tittar noga kan du se vilka de är – de har en diskret grön punkt som visar att batteriet är okej och funktionen är intakt. Skulle strömmen slås av fortsätter armaturerna att lysa i minst tre timmar.

Connect serie R, fyra ljusfunktioner

Connect serie R finns i flera olika storlekar och utföranden. Har du redan plafonderna installerade är det superenkelt att lägga till en nödljusmodul. Den finns som tillbehör och installeras med ett enkelt klick.

Till Connect serie R

Smarta plafonder i Hammarbyhamnen

Energismarta plafonder med smart styrning passar perfekt för de miljömedvetna barnfamiljer som bor i Brf Fredriksdalskajen, Hammarby Sjöstad