Steinel lyser hos Hagagläntan i Sundsvall

Steinel lyser hos Hagaglantan i Sundsvall

På Hagagläntan har man ställt in armaturerna på att lysa med en kombination av direkt och indirekt ljust. Det ger ett  behagligt ljus i trapphusen.

I det omtyckta området Haga i Sundsvall har kvarteret Hagagläntan uppförts. Kvarteret omfattar två huskroppar med totalt 124 hyreslägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök. Öppen planlösning och balkong eller uteplats utmärker alla lägenheter. Dessutom är kvarteret Hagagläntan byggd enligt Miljöbyggnad Silver, vilket betyder att lägenheterna är byggda med miljömedvetet material. 

Steinels sensorarmaturer Connect serie R belyser energieffektivt trapphusen vid närvaro. Dessa är konfigurerade att lysa med en kombination av direkt och indirekt ljus vilket ger ett behagligt ljus i trapphusen. Tillsammans med integrerade nödljusmodul skapar serie R en trygg och energieffektiv belysningsanläggning för de boende i Hagagläntan. Elinstallatör är Lundins El.

Hagagläntan i Sundsvall

Hagagläntan i Sundsvall


Connect serie R är en ny familj av tak-väggplafonder från Steinel. Familjen består av sensorarmaturer och slavarmaturer i tre olika storlekar som finns med rund eller kvadratisk kupa. Ljusbilden är jämn och behaglig tack vare kombinationen av direkt och indirekt ljus. Det indirekta ljuset skapas via ljusslitsar på armaturen ovansida som ger ett släpljus i taket. Med slimmad design och de många inställningsmöjligheterna är serie R det perfekta valet för trapphuset och moderna kontorsfastigheter.

Armaturerna i serie R sammankopplas med varandra via Bluetooth med mesh-teknik, vilken innebär att det inte finns det några begränsningar i antalet armaturer och avståndet mellan första och sista armatur i nätverket. Inställning av armaturens funktioner är app-baserad och utförs direkt på mobilen med Steinels gratis-app. I appen kan man skapa belysningsgrupper, grannzoner, grundljusscenarier, skymningsvärde, sensorns räckvidd m.m. Armaturerna i serie R kan kommunicera med alla Steinels armaturer som är försedda med Bluetooth. Connect serie R är försedd med den absolut senaste LED-tekniken och Steinels nya adaptiva sensor. Allt detta tillsammans ger en energieffektiv och flexibel belysningsanläggning med mycket låga driftkostnader och minimalt underhåll.

Läs mer om Connect serie R

Connect serie R från Steinel

Steinel lyser hos Hagagläntan i Sundsvall

På Hagagläntan har man ställt in armaturerna på att lysa med en kombination av direkt och indirekt ljust. Det ger ett  behagligt ljus i trapphusen.