Sensorn från Steinel som kan detektera 1000 kvadrat

SENS IQ S – Sensorn som kan detektera 1000 kvadrat

– Skulle jag få döpa alla våra sensorer till namn på italienska hade denna fått heta – Capo di tutti capi! SENS IQ S är precis det – bossen bland alla sensorer, säger Leif Damberg, sensorkonnässör på Karl H Ström

Utformad med tre avancerade pyrosensorer på framsidan och ett extra underkrypspyro för att hindra små bovar att undgå upptäckt.

– Denna skönhet täcker ett imponerande område på upp till 1000 kvadratmeter med en detekteringsradie på 20 meter, berättar Leif.

SENS IQ S är utformad för att monteras på vägg alternativt ytterhörn då den genom sin 300-gradiga detekteringsområde detekterar två separata väggar.

SENS IQ S Flexibel justering

Med de vred som finns placerade på undersidan kan du enkelt anpassa pyrosensorerna för att exakt ställa in det önskade detekteringsavståndet i tårtbitar som är 100 grader styck.
– Med medföljande täcklappar kan du skapa avskärmningar mitt i ett detekteringsområde.

Användningsområden

Den här sensorn funkar perfekt både utomhus och inomhus. Monteringshöjden är från 1,8 till 5 meter. On/Off sensorn kommer ihop med en fjärrkontroll där du kan ställa om luxvärden och eftergångstid.

– Du kan också välja att sätta på den i fyra timmar eller stänga av den under lika lång tid om du till exempel bara vill ha på mysbelysnigen i trädgården.

KNX Varianten har över 40 olika gruppobjekt där är det endast fantasin sätter gränser för användningsområdet.

Vill du veta mer eller få hjälp med att starta ditt projekt?

Ring oss på 036-550 33 00 eller mejla info@khs.se. Vi är snabba på att svara och ser fram emot att få hjälpa dig!