Sensorguide – Steinel sensorer för alla behov

Sensorguide – Steinel sensorer för alla behov

Läs och ladda ner vår uppdaterade sensorguide. Den hjälper dig välja rätt sensor och förstå skillnaderna mellan olika sensorer.

När man väljer sensorer för att styra belysning är det viktigt att tänka på hur rummet används och hur människor rör sig i det. Fel typ av sensor kan leda till att belysningen inte fungerar som den ska, vilket kan vara irriterande och slösa energi.

Rum och rörelse
Rummet form och storlek påverkar vilken typ av sensor som är bäst. Stora rum och långa korridorer kan behöva sensorer som täcker större ytor eller flera sensorer som arbetar tillsammans.

I ett mötesrum, där folk sitter stilla, behövs närvarosensorer som är känsliga för små rörelser så att ljuset inte släcks mitt i ett möte. I ett lager där människor rör sig mer kan enklare rörelsesensorer fungera bra.

Anpassa efter behov
Det är smart att välja sensorer som kan justeras. Då kan man ställa in känsligheten så att den passar för hur rummet används. Vissa sensorer kan också programmeras för att hantera ljuset olika vid olika tider på dygnet.

Att välja rätt sensorstyrning är inte bara en teknisk detalj. Det handlar om att förstå och möta de behov som finns i rummet. På så sätt skapas en mer behaglig och energieffektiv miljö.

I vår guide får du hjälp att välja rätt sensor för varje rum.

Ladda ner guide
Sensorguide – Steinel sensorer för alla behov

Frågor om sensorstyrning
Kontakta teknisk support

Ring 036-550 33 00

Mejla: info@khs.se