Knivsäkringar från KHS – pålitlighet i varje detalj

KHS knivsäkringar - anonym storsäljare

Visste du att en av Karl H Ströms storsäljare är… knivsäkringar?

Japp, de små men ack så viktiga komponenterna som ser till att strömmen bryts om något går snett, och hindrar därmed brand och andra skador. Om det finns en knivsäkring i din närhet, är chansen stor att den en gång legat på vår hylla och kommer från vårt eget varumärke KHS.

Knivsäkring
NH 000/00C

Knivsäkring
NH 00

Knivsäkring
NH 0

Knivsäkring
NH 2

Knivsäkring
NH 1

Knivsäkring
NH 3

Sedan Karl H Ström AB grundades 1919 har vi utvecklat och sålt säkringar i Skandinavien. Med över 100 års erfarenhet har vi ständigt strävat efter att erbjuda produkter med lång livslängd och hög prestanda. Idag ligger vårt fokus också på bästa möjliga miljöanpassning. Våra säkringar är helt fria från bly och kadmium, vilket gör dem både säkra och miljövänliga

Hållbara material och lång livslängd

Knivsäkring från KHS Selection Vi använder högkvalitativa material som porslin som tål alla typer av miljöer, och släcksand samt förnicklade eller försilvrade ändkontakter som motstår korrosion. Dessa noggrant utvalda material säkerställer maximal brytförmåga, selektivitet, låg effektförlust och lägre temperaturer, vilket i sin tur förlänger säkringarnas livslängd.

Vårt sortiment av säkringsmaterial erbjuder ett flexibelt och pålitligt system som enkelt kan anpassas för att hantera både låga överströmmar och höga kortslutningsströmmar.

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter inom säkringsmateriel, inklusive proppar, säkringar, passdelar, propphuvar och knivsäkringar. Samtliga produkter håller samma höga kvalitet och är utformade för att möta dina behov på bästa möjliga sätt.

Se vårt utbud