Parkeringshuset Loket, Katrineholm

Parkeringshuset Loket, Katrineholm

Vi är stolta och glada att parkeringshuset Loket lyses upp av 150 energieffektiva armaturer från Steinel. 

I januari 2021 öppnade det nya parkeringshuset Loket i Katrineholm. Parkeringshuset, som ligger på Postgatan 6 precis vid järnvägsstationen i Katrineholm erbjuder nya och förbättrade möjligheter för pendlare att parkera nära Resecentrum.

Plats för både bilar och cyklar

Det nya parkeringshuset har plats för 237 bilar och vid parkeringshusets entré finns det även möjlighet att ställa cykel i ett låst utrymme, med plats för 44 cyklar. 

Parkeringshuset Loket, Katrineholm

I parkeringshuset har cirka 15st av Steinels armatur 5100 Connect i 5-ledarmodell installerats av Oppunda El. Dessa lyser upp allmänna parkeringsytor, påkörningsramper och biutrymmen. Armaturerna är sammankopplade via Bluetooth mesh och är indelade i flera olika belysningsgrupper som interagerar med varandra via grannzonsfunktion. 


Connect 5100 från Steinel är en armatur framtagen för dammiga och tuffa miljöer som parkeringsgarage, industri, större förrådsbyggnader m.m. Tack vare integrerad Bluetooth-kommunikation mellan armaturerna är det enkelt att skapa belysningsgrupper utan att en speciell styrledning behöver installeras. Det är alltså möjligt att i de flesta fall använda befintligt kablage vid utbyte av gamla belysningsarmaturer mot Connect 5100.

Läs mer om sensorarmatur Connect 5100 »


 

Parkeringshuset Loket, Katrineholm

I parkeringshuset Loket finns plats för 237 bilar och 44 cyklar. Vi är stolta och glada att de lyses upp av 150 energieffektiva armaturer från Steinel. 

Tags: connect 5100 / garage / garagebelysning / industriarmatur / sensorbelysning