Kom och hälsa på i Jönköping

Kom och hälsa på i Jönköping

Torsdag 2 februari anordnar vår säljare Peter Eklöf två VIP-event exklusivt för dig som är verksam i Jönköpingsregionen. Kom förbi och mingla, ät gott och kika in bakom kulisserna på KHS.

Vi vet att det kan vara svårt att få dagarna att gå ihop. Därför erbjuder vi två event – ett för dig som helst kommer på besök på morgonen, och ett för dig där eftermiddagen passar bäst. Vi kan lova att båda passen kommer att vara lika underhållande och lärorika.

Välj mellan:

Frukost 07-09. Vi bjuder på en god frukostbuffé. Samtidigt får du ta del av en föreläsning där du lär dig ta bättre bilder med mobilen. Vår marknadschef Camilla Grönbladh har via Moderskeppet undervisat tusentals personer i hur du tar proffsigare mobilbilder som sticker ut.

Tipsen du får funkar oavsett du fotar produkter eller referensarbeten på jobbet, träningskompisarna, familjen eller naturen.

After Work 16-18. Det blir rundvandring med korv och KHS-öl följt av en riktigt lärorik och läskande ölprovning.

Ölprovningen leds av vår stjärna i Göteborg – Klas Fors. Han driver nanobryggeri vid sidan av jobbet som säljare och kan precis allt som är värt att kunna om öl.

Varmt välkommen!

Anmäl dig senast 27 januari 2023 till info@khs.se. Meddela namn och företag samt vilket event du kommer på.