Vi söker säljare i distrikt SYD och Stockholm

Vi söker säljare i distrikt SYD och Stockholm

Vi söker säljare i distrikt SYD och Stockholm

**Tjänsten för SYD är tillsatt**

Trivs du med att jobba självständigt med en stark organisation i ryggen? Har du tidigare erfarenhet av försäljning från belysnings- eller elbranschen? Då är det här definitivt en möjlighet för dig!

Hos Karl H Ström får du möjligheten att vara med och bidra till att skapa hållbara, energibesparande lösningar för belysning och ljusstyrning.

Som säljare kommer du dels att ansvara för kontakten med våra befintliga kunder i el- och belysningsbranschen och dels arbeta med nya kundkontakter för att aktivt driva försäljningen framåt.

Våra målgrupper är elkonsulter, installatörer, fastighetsägare och elgrossister där vi är en känd leverantör med en marknadsledande position inom produktområdet sensorstyrd belysning.

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning inom el- eller belysningsbranschen. Vi ser gärna att du har etablerade kontakter inom dessa branscher. Du har ett stort driv och är en resultatinriktad person och har motivationen till att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål.

Du gillar också att jobba i ett företag med en platt organisation och snabba beslutsvägar.

Vi erbjuder

En flexibel och spännande tjänst där det för rätt person finns möjligheter att utvecklas. Distriktet har stora utvecklingsmöjligheter och där kan du växa tillsammans med oss.

Ansökningar behandlas löpande.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna försäljningschef Urban Magnusson på 073-6332301.

Välkommen att mejla din ansökan till urban.magnusson@khs.se


Karl H Ström AB är ett agenturföretag med verksamhet i Sverige och Norge. Vi har funnits sedan 1919. Vi riktar oss främst mot kunder inom elbranschen med återförsäljare över hela landet. Sortimentet består av kvalitetsprodukter från europeiska tillverkare. Vi är 27 medarbetare och omsätter ca 135 milj SEK. Huvudkontor och lager finns i moderna och trivsamma lokaler på Ljungarums industriområde i Jönköping.