Tysk kvalitet till småländskt pris – Steinel RS PRO LED Serie P

Tysk kvalitet till småländskt pris - Steinel RS PRO LED Serie P

Steinel RS PRO LED Serie P erbjuder prisvärda plafonder med eller utan rörelsesensor som inte bara förbättrar belysningen, utan också levererar upp till 90 procent energibesparing.

Serie P är en storfamilj av plafonder designade för alla slags fastigheter. Varje plafond i serien är skräddarsydd för att leverera optimal ljusstyrka och energieffektivitet, från städskrubben till matsalen.

Sensorarmatur
RS PRO LED P1
Flat

Armatur
RS PRO LED P1
Flat

Sensorarmatur
RS PRO LED P2
Flat

Armatur
RS PRO LED P2
Flat

Nödljus-, sensorarmatur
RS PRO LED P2
Flat

Energieffektivitet på en ny nivå

Med ett imponerande ljusutbyte på 101-115 lm/W och Steinels senaste sensorteknik, erbjuder Serie P enastående energieffektivitet. Plafonderna ger en stark och konsekvent belysning och med smart inställd sensorstyrning kan du få upp till 90 procent energibesparing, när du byter från äldre lysrörsarmatur.

Avancerad teknik för en lysande framtid

Alla modeller i serien är utrustade med ett integrerat skymningsrelä som aktiverar sensorfunktionen och tänder grundljuset automatiskt. Serien kan även kopplas samman i grupp, vilket gör att du kan styra extern last, som spegelbelysning på WC, med lätthet och effektivitet.

Med Steinel RS PRO LED Serie P kan du göra din fastighet mer energieffektiv, mer säker och samtidigt spara pengar. Det är en investering i en ljusare framtid.

Nya tillägg till familjen

Serien har nyligen utökats med P1 Flat, P2 Flat och P2 Flat som nödljusarmatur. Dessa nya modeller bibehåller seriens tradition av kvalitet och prisvärdhet, samtidigt som de erbjuder ytterligare alternativ för olika typer av inomhusutrymmen.

Säkerhet och tillförlitlighet med nödljusarmaturer

P2 och P3 modeller som nödljusarmaturer ger 38 lm ljus vid spänningsbortfall och är godkända enligt EN 60598-2-22. De uppfyller kraven för utrymningsvägar enligt SS-EN 1838 och är utrustade med test-knapp för funktionskontroll och en grön LED som visar batteriernas laddningsstatus.

Läs mer om hela Serie P » 

Prisvarda Serie P utökas med sensorarmatur Flat