Prisvärda Serie P utökas med sensorarmatur Flat

Prisvarda Serie P utokas med sensorarmatur Flat

Serie P är storfamiljen av mycket prisvärda plafonder som finns med eller utan rörelsesensor. Med ett ljusutbyte på 101-115 lm/W, integrerat skymningsrelä och Steinels senaste sensorteknik ger serie P en mycket hög energieffektivisering i alla typer av fastigheter, från städskrubb till matsal. Nu har familjen utökats med P1 Flat, P2 Flat och även P2 Flat som nödljusarmatur.

Serie P är avsedd för användning i olika utrymmen inomhus och är försedd med Steinels senaste HF-sensor som tänder ljuset vid rörelser i detekteringsområdet. Det integrerade skymningsreläet tänder grundljuset och aktiverar sensorfunktionen. Serie P kan kopplas samman i grupp och modell med sensor kan även styra extern last som t.ex. spegelbelysning på WC. Modell P2 och P3 i utförande som nödljusarmatur är försedd med en extra LED-modul som ger ljus vid spänningsbortfall.

Sensorarmatur
RS PRO LED P1
Flat

Armatur
RS PRO LED P1
Flat

Sensorarmatur
RS PRO LED P2
Flat

Armatur
RS PRO LED P2
Flat

Nödljus-, sensorarmatur
RS PRO LED P2
Flat

Modell P2 och P3 i version som nödljusarmatur ger ljus, 38 lm, vid spänningsbortfall. Armaturen är godkänd enligt EN 60598-2-22, dock måste alla utrymmen ljusberäknas så att de uppfyller kraven på utrymningsvägar enligt SS-EN 1838. Modulen är försedd med test-knapp för funktionskontroll och indikerar via grön LED om batteriernas laddningsstatus.

Läs mer om hela Serie P » 

Prisvarda Serie P utökas med sensorarmatur Flat