Kort guide till Elmässan i Kista 2023

Kort guide till Elmässan i Kista 2023

Elmässan i Kista 18-19 oktober är en av höstens höjdpunkter för oss i el-och belysningsbranschen. För dig som planerar att besöka den har vår marknadschef Camilla skapat en snabb guide.

Elmässan har tre populära aktiviteter:

Camilla Gronbladh, marknadschef hos Karl H Strom
Camilla Grönbladh, marknadschef hos Karl H Ström
  1. Känna på och uppleva nya produkter.
  2. Nätverka, umgås och dela med sig av erfarenheter.
  3. Se och lära från seminarier.

1. Känn på och upplev nya produkter

I vår monter J:14 kommer du att kunna se och uppleva våra mest energibesparande sensorprodukter från Steinel. Du kommer hitta både nyheter som Downlight sensor connect, och klassiska storsäljare för trapphus och garage.  Högaktuella i denna tid där vi alla jagar kostnadseffektiva lösningar och hållbara produkter.

Vi är inte ensamma om att ha nya spännande produkter som du kan klämma och känna på. På Elmässan hittar du över 200 utställare på plats. Ta tillfället i akt att ställa frågor till skickliga experter och produktspecialister som är på plats för att hjälpa dig hitta nya lösningar.

Kolla in utställarlistan och använd den för att planera ditt besök.

2. Nätverka och umgås

På mässor har jag aldrig mer än ett par möten förbokade. Jag rekommenderar dig att göra lika – håll kalendern öppen för spännande, spontana möten.

Jag älskar att mässor ger mig en chans att höra nya tankar och infallsvinklar – från både kunder och branschkollegor. Att få ökad insikt av vilka problem du ställs inför i din yrkesvardag och hur vi kan hjälpa till att lösa dem.

Ser fram emot att träffa dig! Kom förbi monter J:14! Vi bjuder på både kaffe, kunskap och om du vill – kostnadsfri rådgivning till ditt belysningsprojekt. Du känner igen mig och mina kollegor genom våra pikétröjor – de är i nästan självlysande orange.

3. Se och lär från seminarier

På mässan finns ett bra seminarieprogram där experter delar med sig av kunskap och erfarenhet. Du kommer bland annat få möjlighet att lära dig mer om solenergi, KNX, hållbarhet och digitalisering för moderna fastigheter.

🌟 Ett seminarium jag rekommenderar extra varmt:

19 oktober 10:15-10:45 Lysrörsutfasningen  – hur långt har vi kommit? Lysrörsutfasningen har nu passerat sitt ’bäst före’-datum och många aktiviteter är på gång. Vi tar en titt på hur långt vi har kommit, hur ser tillgången på lysrör ut på marknaden och hur långt har vi egentligen kommit?

Med Viktor Olsson och Jonas Modig från Belysningsbranschens Tekniska kommitté.

Hela seminarieprogrammet

Ses på mässan!

//Camilla

PS. Har du inte skaffat dig någon biljett ännu? Registrera dig gratis