Klassiker i nytt utförande – IS 2140 ECO!

Rörelsevakt 2140 ECO från Steinel

IS 2140 ECO är den nya versionen av Steinels rörelsevakt IS 140. En klassiker bland rörelsevakter som har funnits i Steinels sortiment sedan 1992. Den nya versionen har slimmats något och därigenom blivit ännu mer prisvärd men har samtidigt bibehållit sin höga driftsäkerhet och säkra detektering. IS 2140 ECO är avsedd för väggmontage och kan installeras både inom- och utomhus. Den används med fördel till släck-tänd av belysningsarmaturer i förråd, soprum, passager, garage, uppfart m.m – överallt där man vill ha sensorstyrd belysning för energibesparing, trygghet och komfort. 

IS 2140 ECO har som alla Steinels rörelsevakter inställbar efterlystid vilket är den tid som belysningen ska vara tänd efter senaste rörelse. Tack vare ett inställbart skymningsrelä är det möjligt med att få ytterligare energibesparing, genom att ställa in sensorn så att den inte tänder belysningen när dagsljus faller in i lokalen. 

Bevakningsområdet kan enkelt ställas i höjd- och sidled med det justerbara sensorhuvudet. Med hjälp av skygglappar kan bevakningsområdet ytterligare finjusteras så att oönskade detekteringar undviks. För utsatta miljöer kan IS 2140 ECO kompletteras med ett skyddsgaller. Hörnfäste finns som tillbehör.

Läs mer om rörelsevakt 2140 ECO »

Rörelsevakt 2140 ECO från Steinel

Serie 2000 ECO är en familj av prisvärda rörelsevakter för tänd-släck av belysningsarmaturer. I familjen ingår både rörelsevakter för vägg- och takmontage med i olika utföranden. Samtliga är avsedda för detektering av gående personer och är försedda med Steinels tillförlitliga sensorteknik. Enkel inkoppling och snabb driftsättning är två andra egenskaper som utmärker serie 2000 ECO.