Karl H Ströms nya teknikspecialist Patrick Trofast

Karl H Stroms nya teknikspecialist Patrick Trofast

Du har väl inte missat att säga hej till Patrick Trofast som är ny teknikspecialist på huvudkontoret i Jönköping.

När Patrick inte hjälper kunder med tekniska lösningar och sensorförslag står han allra helst och fiskar vid en sjö. Spinnfiske är hans passion. Största gäddan som hittills dragits upp vägde 10,07 kg. Det är såklart inte någon idé att fråga honom var han drog upp den. Men kanske i någon sjö kring Aneby där han bor med sambo och två barn.

Förutom fiske och sin familj gillar Patrick även fotboll. Mest att spela. Laget i hans hjärta är för alltid Bälaryds IK. Om allt går vägen spelar han nästa säsong som back i division fem, efter en tillfällig period nere i sexan.

Ibland försvinner Patrick ut i skogen. Då är det jakt gäller. Men han är inte den som tar ledigt för älgjakt. Hellre viltvård med jakt på småvilt.

Teknisk support

Alla teknikspecialister på Karl H Ströms projekteringsavdelning har unika kunskaper och lång erfarenhet av att projektera och välja rätt lösningar. De kan hjälpa dig med allt från belysningsberäkningar och energikalkyler till att projektera styrning av armaturer, både för ROT-projekt och nybyggnation.

Behöver du hjälp på plats så kommer gärna någon av våra sensorproffs förbi och hjälper dig. Du kan alltid med snabb återkoppling maila in dina ritningar, skisser eller bilder till oss.

Marcus Lund

MARCUS LUND
PRODUKTCHEF STYR/BELYSNING

Mail:

marcus.lund@khs.se
Tel: 036-550 33 04

Markku Takkunen

MARKKU TAKKUNEN
TEKNIKSPECIALIST

Mail: markku.takkunen@khs.se
Tel: 036-550 33 17

Karl H Ströms nya teknikspecialist Patrick Trofast

Patrick trofast
TEKNIKSPECIALIST

Mail: patrick.trofast@khs.se
Tel: 036-550 33 05

Markus Sulander hos Karl H Strom

MARKUS SULANDER
TEKNIKSPECIALIST

Mail: markus.sulander@khs.se
Tel: 036-550 33 23

Hållbarhet

Vi hjälper dig att välja produkter som minimerar miljöpåverkan, reducerar kostnader, spar energi och uppfyller miljömässiga lagar och regler.

Support

Vi har stor erfarenhet och hög kompetens när det gäller planeringar, belysningsberäkningar och energikalkyler. Vi erbjuder dig vägledning under hela ert belysningsprojekt, litet som stort.

Proffs sedan 1919

KHS står för mångårig kompetens och hög servicegrad med genuin trygghet och utpräglad långsiktighet. Vi erbjuder smarta, innovativa och säkra produkter av högsta kvalitet.