Connect 5100, nu med 5-ledare

Modell 7214600 är försedd med snabbkoppling typ Stucchi

 

Steinels industriarmatur Connect 5100 med sensor finns nu även i en version med 5-ledare för överkoppling vilket ger möjlighet till enkelt utbyte av befintliga armaturer i en belysningsanläggning. För extra snabbt montage av Connect 5100 erbjuder vi dessutom färdigkopplad kabel med don i olika längder som enkelt, säkert och snabbt kopplas mellan armaturerna. 

Connect 5100 är en kapslad och D-märkt armatur för lokaler inom jordbruk, maskinhall, parkeringshus, industri, verkstad m.m. Armaturen har integrerad Bluetooth vilket innebär att armaturerna kan trådlöst kommunicera med varandra. Tack vare mesh-teknik, dvs. armaturen sänder vidare signalen, finns det ingen begränsning i avstånd mellan första och sista armatur i belysningsgruppen. Alla inställningar av armaturerna Connect 5100 sker via Steinels gratis-app. Därför är det mycket enkelt att skapa både stora och små belysningsgrupper samt anpassa armaturen enligt lokalens krav och förutsättningar.

Connect 5100 är försedd med den absolut senaste LED-tekniken och Steinels nya adaptiva sensor. Allt detta tillsammans ger en energieffektiv och flexibel belysningsanläggning med mycket låga driftkostnader och minimalt underhåll.

Läs mer »