Camilla Grönbladh är ny marknadschef hos Karl H Ström

Camilla Grönbladh är ny marknadschef hos Karl H Ström

Camilla Grönbladh heter vår nya marknadschef. Hon förstärker teamet på plats i Jönköping. 

Förutom att vara marknadschef på Karl H Ström är Camilla föreläsare inom storytelling, sociala medier och visuell kommunikation.

Camilla Grönbladh är ny marknadschef hos Karl H StrömMed en bakgrund som utbildad multijournalist och en passion för fotografering som väcktes till liv i ett mörkrum på gymnasieskolan i Enköping en onsdag i oktober hösten 1993, har Camilla under de senaste femton åren ägnat sitt yrkesliv åt marknadsföring, utbildning och arbete med sociala medier. Via Moderskeppet har hon gett ut kurser, föreläsningar och böcker.

– Jag är pedagog i hjärtat och kan bara inte hålla mig från att utbilda och inspirera andra, säger Camilla.

Van att arbeta i socialamediebruset

Som erfaren föreläsare guidar hon företag, myndigheter och organisationer genom processen att använda storytelling och visuell kommunikation som verktyg för att bygga starka varumärken och göra sig hörda i bruset på sociala medier. Så som hon gör på Karl H Ströms LinkedIn och Instagram.

Under åren på Moderskeppet höll Camilla nära hundra föreläsningar för fotoklubbar på temat bättre bilder för instagram och fotoböcker. Idag håller hon fotokurser för företag där hon lär personalen ta bättre bilder på jobbet.

– Det är så kul att se resultatet efteråt, det blir en sån märkbar förändring både i bildernas komposition och berättande, säger Camilla som såklart så ofta hon kan håller fotokurser för kollegor – både på egna arbetsplatsen och bland branschkollegor.