XLED Home tar steget in i Bluetooth-familjen

Strålkastare XLED Home 2 Connect

För 10 år sedan lanserades den ursprungliga modellen av LED-strålkastaren XLED Home, då var den en av de första strålkastare med LED-ljuskälla på marknaden. Det blev en formidabel succé, med 100 000-tals sålda strålkastare bara under det första året. Sedan dess har XLED Home utökats flera nya varianter och uppdaterats flera gånger om.  

Nu kommer XLED Home 2 i en ny smart version med integrerad Bluetooth mesh, vilket innebär att flera strålkastare och andra Steinel Connect produkter enkelt kan kommunicera med varandra för interaktion. Det är dessutom möjligt att styra strålkastaren både via tid och skymningsnivå. 

XLED Home tar steget in i Bluetooth-familjen

XLED Home 2 Connect kombinerar senaste sensortekniken med LED-ljus och Bluetooth-mesh. Vid rörelse i sensorns bevakningsområde tänds strålkastaren upp och ger ett kraftigt ljus. Det är enkelt att ställa in vilket område som ska belysas tack vare att LED-panelen kan vinklas åt alla håll. Ljusbilden är jämn och bredstrålande i och med att LED-dioderna är övertäckta med en diffusor-skiva. För att kunna garantera en lång livslängd är XLED Home är designad så att överskottsvärmen effektivt leds bort via kylflänsar på baksidan av LED-panelen. XLED Home har även en integrerad temperaturövervakning, ATC, som ständigt övervakar drifttemperaturen. 

Med Steinels gratis-app kan alla funktioner ställas in enkelt och exakt. Strålkastaren kan sammankopplas och kommunicera med alla Steinels sensorer och belysningsarmaturer som är försedda med Bluetooth mesh. 

Läs mer om strålkastare XLED Home 2 Connect »

XLED Home 2 Connect