Vi söker Projektör / Support

Vi söker Projektör / Support

Vi söker förstärkning till vår projekterings/supportavdelning då en av våra nuvarande projektörer går vidare mot nya utmaningar och vi behöver omgående en ersättare.  

Du kommer bli en viktig del i vårt sammansvetsade teknik- och säljteam. Vårt team är känt för hög kompetens i kombination med branschens bästa kundstöd och service. Arbetsuppgifterna är varierande men du kommer främst att arbeta med projektering inom ljusstyrning och belysning. Du kommer även att hantera frågor gällande support och offertförfrågningar. Våra kundkontakter är i första hand elkonsulter, elinstallatörer och återförsäljare.  

Som person är du nyfiken på ny teknik, serviceinriktad, gillar tekniska lösningar och är trygg i att ge teknisk support. Vi vill att du är en person med stort engagemang. Du har lätt för att samarbeta och har en positiv attityd vilket gör dig uppskattad bland kunder och kollegor. Du är självgående och trivs med att arbeta i ett högt tempo. 

En bra bakgrund till denna tjänst kan vara elektriker eller annat tekniskt arbete t.ex. el- och belysningsplanering. Eftersom arbetet även innebär kontakter med europeiska leverantörer är kunskaper i engelska nödvändiga. Vi är en informell organisation med korta och snabba beslutsvägar med goda utvecklingsmöjligheter. 

Din ansökan önskar vi snarast, vi kommer att bearbeta ansökningarna löpande. Ansökningshandlingar skickas till kontakt@khs.se  

För mer information om tjänsten kontakta John Esping eller Joel Larsson. Kontaktuppgifter finner du på www.khs.se 


 Karl H Ström AB är ett agenturföretag med verksamhet i Sverige och Norge. Vi har funnits sedan 1919. Vi riktar oss främst mot kunder inom elbranschen med återförsäljare över hela landet. Sortimentet består av kvalitetsprodukter från europeiska tillverkare. Vi är 27 medarbetare och omsätter ca 135 milj SEK. Huvudkontor och lager finns i moderna och trivsamma lokaler på Ljungarums industriområde i Jönköping. 

 

Tjänsten är tillsatt, tack för alla ansökningar!