Vi söker en marknadsansvarig

Vi soker en marknadsansvarig

-Tjänsten är tillsatt, tack för alla ansökningar-

 

 


Söker du nya utmaningar efter sommaren?

– Har du ett genuint intresse för och erfarenhet av marknadsföring och kommunikation?

– Kan du se och förstå hela verksamheten i ett företag, där allt från användarbehov, produkt och försäljning ingår, samt hur olika marknadsaktiviteter bidrar till att nå uppsatta affärsmål?

– Brinner du alltid för att leverera den bästa texten, bilden eller kampanjen?

– Har du goda kunskaper inom det svenska språket och har du en god förmåga att uttrycka dig i skrift?

– Vill du vara med och bidra till att skapa hållbara lösningar för belysning och ljusstyrning i Sverige och Norge?


Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du att ha det övergripande ansvaret för marknadsföringen av våra varumärken och produktsortiment i Sverige och Norge. Du kommer tillsammans med dina medarbetare leda det dagliga arbetet samt planera och genomföra olika projekt inom marknadsföring och kommunikation. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av:

– Fortsätta utvecklingen av vår webbplats och våra sociala medier.

– Produktion av marknadsmaterial främst via Adobe Creative Cloud.

– Framtagning digitalt content.

– Målstyrd kommunikation och marknadsaktiviteter.

– Identifiera förbättringsområden och arbeta mot uppsatta mål.

– Utveckla vår hållbarhetsprofil.

Som marknadsansvarig kommer du hela tiden att arbeta proaktivt och kreativt för att skapa värdefullt innehåll tillsammans med dina medarbetare. Du blir en del av en mindre marknadsavdelning som arbetar tätt tillsammans. Där kommer du tillföra, kompetens, struktur och kreativitet. Du rapporterar till Karl H Ströms VD.


Din profil

Din personlighet är av största vikt för oss. Du är en självgående person som tar egna initiativ för att ständigt driva arbetet framåt. Du är fylld av idéer och har en förmåga att forma dina idéer inom ramarna för satt marknadsstrategi och inom bestämd budget. Du är ödmjuk och prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du kommer även ha personalansvar.

Du kommer ingå i vår ledningsgrupp och har stora möjligheter att påverka verksamheten med dina idéer och din kompetens.

Välkommen med din ansökan snarast, vi kommer att bearbeta ansökningarna löpande. Ansökningshandlingar skickas till kontakt@khs.se

För mer information om tjänsten kontakta marknadschef Anders Söderlund 070-7400367.


 Karl H Ström AB är ett agenturföretag med verksamhet i Sverige och Norge. Vi har funnits sedan 1919 och idag erbjuder vi marknadens bästa ljusstyrning via våra återförsäljare inom elbranschen. Där vi tillsammans med dem planerar och skapar hållbara belysningslösningar.

Vi är 27 medarbetare och omsätter ca 135 milj SEK. Huvudkontor och lager finns i moderna och trivsamma lokaler på Ljungarums industriområde i Jönköping.