Urban Magnusson ny försäljningschef hos Karl H Ström

Urban Magnusson, försäljningschef hos Karl H Ström

Den 7 januari tillträdde Urban Magnusson som ny försäljningschef hos Karl H Ström. Han har en lång och bred erfarenhet från elbranschen och kommer närmast från rollen som affärsutvecklings- och försäljningschef hos Elektro Elco AB.

– Jag är väldigt glad över förtroendet och utmaningen. Karl H Ström satsar hårt på en fortsatt tillväxt inom produktområdet ljusstyrning, det är ett stabilt och genuint företag med en härlig företagskultur och starka varumärken. Det kommer att vara intressant och utmanande att få vara en del av Karl H Ström och deras fortsatta tillväxt.” säger Urban Magnusson.

– Vi är väldigt glada att vi har lyckats knyta Urban till oss. Vi vill stärka upp vår organisation med teknisk erfarenhet för att kunna möta marknadens krav inom vårt produktområde ljusstyrning och sensorarmaturer. Nu tillför vi företaget ytterligare resurser och kunskap genom Urbans kompetens och erfarenhet” säger VD Stefan Lundh.

Karl H Ström är generalagent för Steinel i Sverige sedan 1990 och har under de senaste åren visat en mycket positiv utveckling och tillväxt. Fokus de närmaste åren kommer fortsatt ligga på el- och belysningsprodukter för den svenska marknaden. Hos Karl H Ström finns det idag en unik kompetens och erfarenhet kring utveckling, användning och support av sensorprodukter.

Karl H Ström har sitt huvudkontor och lager i Jönköping där också merparten av företagets 26 anställda är stationerade, omsättning uppgick 2020 till ca 120 milj.

För frågor, kontakta gärna
Stefan Lund, VD
Tel: 070 – 44 419 57, e-post: stefan.lundh@khs.se