Så använder du Steinels varmluftspistol för att få perfekta böjningen på din Innebandyklubba

Använd Steinels hetluftspistol för att fixa perfekta böjen på innebandyklubban

Att få rätt böj på din innebandyklubba kan verkligen förändra ditt spel. Så här hjälper du ditt blad att nå sin fulla potential med varmluftspistol och rätt teknik.

Klubbhuset, Sveriges största innebandybutik, rekommenderar och använder Steines varmluftspistolerl i sina egna butiker och lager. Detta tack vare dess effektivitet och höga kvalitet. Varmluftspickan är perfekt att använda när du vill få till den perfekta böjningen.

I det här klippet kan du se hur Daniel Larnö använder Steinels varmluftspistol för att få till den så kallade Nervishooken – den kanske mest populära böjningen i innebandysverige just nu.

Så använder du Steinels varmluftspistol för att få perfekta böjningen på din Innebandyklubba

Innebandyklubbans blad är tillverkat av en specifik plast som tål intensivt spel. Men när det gäller uppvärmning är det viktigt att visa hänsyn. För höga temperaturer kan skada plasten, vilket påverkar bladets kvalitet och prestanda.

Oavsett vilken Steinel varmluftspistol du väljer, börja alltid med en lägre temperaturinställning och öka gradvis tills du uppnår den böjning du önskar. Se till att hålla en stadig hand och var observant så att plasten inte skadas.

Tänk säkerhet först

När du hanterar varma verktyg, se till att skydda både dig själv och ditt material. Steinel’s varmluftspistoler är designade med användarens säkerhet i åtanke, så använd dem på rekommenderat sätt och var alltid medveten om din omgivning.

Att böja ditt blad till perfektion kommer inte över en natt. Kolla in Klubbhusets youtube-guider och öva öva öva. Med rätt verktyg från Steinel och lite tålamod kommer du snart att se skillnaden i ditt spel

Utforska hela sortimentet av Steinel varmluftspistoler. Kom ihåg – har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss info@khs.se eller 036-550 33 00.