Ny version för Connect serie R.

Ny version for Connect serie R

Serie R har förbättrats ytterligare och kommer nu i en ny version, kallad V2. Nya versionen uppfyller Bluetooth Mesh-standarden vilket innebär att kommunikation mellan armaturer är både framtidssäkrad och krypterad. Dessutom har version V2 möjlighet att dimra grundljuset ner till 5%, förbättrad ljusmätning, förenklad konfiguration av belysningsgrupper och många mer nya smarta funktioner. Vid konfiguration av nya serie R-serie används Steinels app Connect. Lär dig mer om Bluetooth Mesh och appen Connect!

Sensorarmatur Connect serie R i trapphus
Sensorarmatur Connect serie R i trapphus

Connect serie R är en familj av tak-väggplafonder från Steinel. Familjen består av sensorarmaturer och slavarmaturer i tre olika storlekar som finns med rund eller kvadratisk kupa. Ljusbilden är jämn och behaglig tack vare kombinationen av direkt och indirekt ljus. Det indirekta ljuset skapas via ljusslitsar på armaturen ovansida som ger ett släpljus i taket. Med slimmad design och de många inställningsmöjligheterna är serie R det perfekta valet för trapphuset och moderna kontorsfastigheter.

Armaturerna i serie R sammankopplas med varandra via Bluetooth med mesh-teknik, vilken innebär att det inte finns det några begränsningar i antalet armaturer och avståndet mellan första och sista armatur i nätverket. Inställning av armaturens funktioner är app-baserad och utförs direkt på mobilen med Steinels gratis-app. I appen kan man skapa belysningsgrupper, grannzoner, grundljusscenarier, skymningsvärde, sensorns räckvidd m.m. Armaturerna i serie R kan kommunicera med alla Steinels armaturer som är försedda med Bluetooth. Connect serie R är försedd med den absolut senaste LED-tekniken och Steinels nya adaptiva sensor. Allt detta tillsammans ger en energieffektiv och flexibel belysningsanläggning med mycket låga driftkostnader och minimalt underhåll. Läs mer om Connect serie R »