Ny familj av professionella strålkastare

Strålkastare XLED PRO ONE

XLED PRO ONE är en ny familj av tåliga och driftsäkra strålkastare från STEINEL. Familjen består av 3 modeller och finns med eller utan rörelse-sensor. Modell med rörelse-sensor tänds upp med fullt ljus när sensorn detekterar rörelse. Den kan även lysa med trygghetsskapande grundljus när ingen rörelse är detekterad av sensorn. XLED PRO ONE är som övriga strålkastare i familjen XLED optimerad för LED-ljuskälla vilket ger lång livslängd och hög energieffektivitet. Till exempel har baksidan på strålkastarhuvudet har försetts med kraftiga kylflänsar som effektivt leder bort överskottsvärme. 

Strålkastare XLED PRO ONE

Strålkastare XLED PRO ONE med rörelse-sensor kan med fjärrkontroll enkelt och snabbt driftsättas. Fjärrkontrollen medföljer utan extra kostnad och används för inställning av sensorns funktioner som skymningsrelä, efterlystid, grundljustid etc. 

Strålkastarhuvud kan vinklas nedåt och uppåt. Stora modellen med beteckningen Max har ljusflöde på över 6000 lm, modell Plus ger över 4000 lm och den lilla modellen ger 2200 lm. XLED PRO ONE finns i färgen antracit.

Läs mer om strålkastare XLED PRO ONE »

Strålkastare XLED PRO ONE Max
Strålkastare XLED PRO ONE Max sensor