KHS söker säljare..

KHS söker säljare

Vi söker nu efter en utesäljare för distrikt Sydsverige. Trivs du med att jobba självständigt med en stark organisation i ryggen? Har du tidigare erfarenhet av försäljning från belysnings- eller elgrossistbranschen? Då är detta definitivt en möjlighet för dig!

Du kommer att ansvara för kontakten med våra befintliga kunder i el- och belysningsbranschen men även arbeta med att skapa nya kundkontakter för att aktivt driva försäljningen framåt. Våra målgrupper är elkonsulter, installatörer, fastighetsägare och elgrossister där vi är en känd leverantör med en marknadsledande position inom produktområdet sensorstyrd belysning. Våra produkter finns hos samtliga elgrossister och all vår försäljning kanaliseras via elgrossist.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av försäljning inom elgrossist- eller belysningsbranschen. Vi ser gärna att du har etablerade kontakter inom dessa branscher. Du har ett stort driv och är en resultat-inriktad person och har motivationen till att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål. Du gillar också att jobba i ett företag med en platt organisation och snabba beslutsvägar.

Vi erbjuder en flexibel och spännande tjänst där det för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas. Distriktet har stora utvecklingsmöjligheter och där kan du växa tillsammans med oss.

Välkommen att mejla din ansökan till oss på magnus.martinelle@khs.se 

Vi är i behov av snabb rekrytering och kommer därför behandla alla ansökningar omgående. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna försäljningschef Magnus Martinelle på 070-778 06 79 eller VD Stefan Lundh på 070-444 19 57.

Karl H Ström AB är ett agenturföretag i Sverige med verksamhet sedan 1919. Vi riktar oss främst mot kunder inom elbranschen med återförsäljare över hela landet. Sortimentet består av kvalitetsprodukter från europeiska tillverkare. Vi är 24 medarbetare och omsätter ca 100 milj SEK. Huvudkontor och lager finns i Jönköping med säljare runt om i landet.