Tryggare p-hus med smart belysning: Connect Serie-5100

Som fastighetsägare vet du hur viktigt det är att dina hyresgäster och deras kunder känner sig trygga och välkomna i parkeringshuset. När alla lysrör nu måste bytas ut har du chansen att göra en stor skillnad. Det handlar inte bara om ljus. Det handlar om trygghet, kvalitet och miljö.

Connect Serie-5100

Steinels Connect Serie-5100 är mer än bara belysning. Det är en banbrytande lösning som förbättrar både säkerhet och atmosfär i parkeringshuset. Med sensorarmaturer som trådlöst kommunicerar via Bluetooth Mesh-teknik har Steinel satt en ny standard för belysning i parkeringshus. 

Därför är Connect Serie-5100 rätt val för dig

Som en erfaren fastighetsägare med fokus på både ekonomi och miljö förstår du vikten av att investera i framtiden. Våra sensorstyrda armaturer i Connect Serie-5100 erbjuder dig den senaste tekniken för att skapa en framtidssäker, energieffektiv och miljövänlig lösning för dina parkeringshus.

Genom att byta från traditionell belysning till Connect 5100 kan du minska energiförbrukningen med upp till 95%. Bra för både miljön och plånboken.

Ett välbelyst parkeringshus lockar dessutom fler kunder. Med Connect 5100s LED-teknik, som erbjuder hög färgåtergivning och flimmerfritt ljus, får ditt parkeringshus en ren och välkomnande känsla.

Det är inte bara ljus, det är en del av din kunds första intryck.

Karl H Ströms nya teknikspecialist Patrick Trofast

Frågor om Connect Serie 5100?
Kontakta teknisk support

Ring 036-550 33 00

Mejla: info@khs.se

Enkel och användarvänlig teknik

Appen Steinel connect gör det enkelt för dig att hantera belysningen. Du kan skapa belysningsgrupper, anpassa ljudinställningar och mycket mer – allt från din smartphone.

Hållbarhet och kvalitet

Alla våra produkter tillverkas i Europa och har högsta kvalitetsstandarder. Vi tror på hållbarhet, och det syns i varje armatur vi erbjuder.

Tåliga sensorarmaturer

Steinel Connect 5100 är designad för att prestera som bäst i lite ruffiga och tuffa miljöer. Med IP65 passar de perfekt i parkeringshus och garage. Sensorstyrningen säkerställer att ljuset är där det behövs och bidrar till ytterligare energibesparingar.

Lysrörsbyte öppnar för säkrare och mer välkomnande miljöer

Sju viktiga punkter vid val av belysning till parkeringshus 

Utfasningen av miljöfarliga lysrör är en chans att förnya belysningen i parkeringshus. Denna förändring kan göra parkeringshusen ljusare och tryggare, samtidigt som de sänker energikostnaderna. 

Nu när ungefär 17 miljoner lysrör ska bytas ut i Sverige, är det en perfekt tidpunkt för fastighetsägare att göra en positiv förändring.

Camilla Grönbladh, marknadschef på Karl H Ström, förklarar hur deras arbete med att ersätta gamla lysrör med Steinel’s smarta och sensorstyrda belysning inte bara har sparat upp till 95% i driftskostnader, utan även gjort parkeringshusen 30% ljusare. 

– Det handlar om att tänka smart och inte vara dumsnål. Professionell rådgivning och rätt ljusplanering från början är nyckeln, säger Camilla.

Tryggare p-hus med smart belysning: Connect Serie-5100

Frågor om Connect Serie 5100?
Kontakta teknisk support

Ring 036-550 33 00

Mejla: info@khs.se

Energieffektiv och hållbar belysning

Välj kvalitet. Det är skillnad på LED och LED. Satsa på belysning med styrning. En uppgradering är inte bara en ekonomisk investering, det är också ett steg mot en mer hållbar framtid.

Säkerhet och trygghet

Ett väl upplyst parkeringshus är säkrare och mer inbjudande, vilket minskar risken för olyckor och brott samtidigt som det ökar känslan av trygghet.

Anpassa ljuset

Använd modern sensorteknik för att anpassa ljuset efter behov och rörelse, vilket sparar mycket energi.

Design och estetik

Välj belysning som förbättrar parkeringshusets utseende och harmoniserar med byggnadens arkitektur.

Kostnad vs. besparing

Se den initiala kostnaden som en investering, då de långsiktiga besparingarna i energi och underhåll överväger.

Expertkonsultation

Ta hjälp av experter för att hitta lösningar som passar era behov och budget.

Gör förändringen nu

Genom att följa dessa råd kan fastighetsägare och bostadsrättsföreningar göra sina parkeringshus till säkra, välkomnande och effektiva platser, vilket inte bara gagnar de boende utan även ökar fastighetens värde.

Kontakta teknisk support:

Ring 036-550 33 00
Mejla: info@khs.se

Armatur
Connect 5100 slav
3-ledare ök

Sensorarmatur
Connect 5100
5-ledare ök

Sensorarmatur
Connect 5100
3-ledare ök

Skyddsrumsbygel
armatur