Connect Serie R

Smarta plafonder för trapphus, enkel installation och maximal energibesparing. Få upp till 95 procents energibesparing, utan att tumma på trygghetskänslan. Lamporna lyser bara när det behövs.

Se alla produkter i serien

Connect Serie R – smarta plafonder för trapphus

Plafonderna i Connect serie-R sammankopplas med varandra via Bluetooth med mesh-teknik. Inställning av funktioner är app-baserad och utförs direkt på mobil med gratis-app Steinel Connect.

I appen kan man skapa belysningsgrupper, grannzoner, grundljusscenarier, skymningsvärde, sensorns räckvidd m.m.

Driftsätt snabbt & enkelt!

Det behövs inga speciella förkunskaper och särskilda utbildningar för att konfigurera serie-R via Bluetooth Mesh.

Ladda ner den kostnadsfria appen Steinel Connect till din mobil/surfplatta.
Behöver du hjälp så följ vår Quick-Guide (länkad ovan), instruktionsfilmer eller kontakta vår härliga support.

STEINEL CONNECT

APP STORE

App Store

STEINEL CONNECT

GOOGLE PLAY

googleplay
Kapitel 1
Skapa Nätverk

Kapitel 2
Skapa Belysningsgrupper

Kapitel 3
Belysningsgruppens Funktioner

Kapitel 4
Skapa Grannzon

Kapitel 5
Spara Nätverksnyckel (backup)

Kapitel 6
Återställa produkter (reset)

Armaturer och tillbehör

Sensorarmatur
Connect R10
rund

Sensorarmatur
Connect R20
rund

Sensorarmatur
Connect R30
rund

Sensorarmatur
Connect R10 Plus
rund

Sensorarmatur
Connect R20 Plus
rund

Sensorarmatur
Connect R30 Plus
rund

Sensorarmatur
Connect R20
kvadratisk

Sensorarmatur
Connect R30
kvadratisk

Sensorarmatur
Connect R20 Plus
kvadratisk

Sensorarmatur
Connect R30 Plus
kvadratisk

Nödljusmodul
för Connect
R10, R20, R30

Skyddsrumsbygel
Plafond

Täckskiva för tak
Serie R

Connect Serie-R

Nödljusmodul passar till armaturerna i Connect serie R. Enkelt och snabbt montage med snäppfastsättning. Armaturen kan även kompletteras med nödljusmodulen i efterhand.

Sensorarmaturen behåller alla sina normala funktioner som rörelsestyrning, grundljus,
släpljus i tak etc. enl. dina önskemål.

LÄS MER

Referenser

Steinel lyser hos Hagagläntan i Sundsvall

Brf Tapetrabatten i Hässelby, Stockholm

Brf Etterstadskroken i Oslo, Norge