Kort guide till Elmässan i Kista 2022

Produkter Karl H Ström visar på Elmässan 2022

Elmässan i Kista är en av höstens höjdpunkter för oss i el-och belysningsbranschen. För dig som planerar att besöka den har vår försäljningschef Urban skapat en snabb guide.

Elmässan har tre populära aktiviteter:

  1. Känna på och uppleva nya produkter.
  2. Nätverka, umgås och dela med sig av erfarenheter.
  3. Se och lära från seminarier.

1. Känn på och upplev nya produkter

I vår monter J:14 kommer du att kunna se och uppleva våra mest innovativa och energibesparande sensorprodukter från Steinel. Högaktuella i denna tid där vi alla jagar kostnadseffektiva lösningar och hållbara produkter.

Vi är inte ensamma om att ha nya spännande produkter som du kan klämma och känna på. På Elmässan hittar du över 200 utställare på plats. Ta tillfället i akt att ställa frågor till skickliga experter och produktspecialister som är på plats för att hjälpa dig hitta nya lösningar.

Kolla in hallplanen och använd den för att planera ditt besök.

hallskiss elmässan 2022

2. Nätverka och umgås

På mässor har jag aldrig mer än ett par möten förbokade. Jag rekommenderar dig att göra lika – håll kalendern öppen för spännande, spontana möten.

Jag älskar att mässor ger mig en chans att höra nya tankar och infallsvinklar – från både kunder och branschkollegor. Att få ökad insikt av vilka problem du ställs inför i din yrkesvardag och hur vi kan hjälpa till att lösa dem.

Ser fram emot att träffa dig! Kom förbi monter J:14! Vi bjuder på kunskap, inspiration, skratt, kaffe & kaka. Du känner igen mig och mina kollegor genom våra pikétröjor – de är i nästan självlysande orange.

Kort guide till Elmässan i Kista 2022

3. Se och lär från seminarier

På mässan finns ett bra seminarieprogram där experter delar med sig av kunskap och erfarenhet. Du kommer bland annat kunna lära dig om solenergi, KNX, hållbarhet och höra politiker debattera energikrisen. Missa inte det.

🌟 Ett seminarium jag rekommenderar extra varmt:

19 oktober 10:15-10:45 Lysrörsutfasningen 2023 – hur påverkar det installatören och anläggningsägaren? 17 miljoner armaturer berörs under de kommande 5 åren. Peder Nordenbach går igenom alternativen.

➡️ Ges även 20 oktober 11:15-11:45 då med Viktor Olsson.

Både Viktor och Peder kommer från Belysningsbranschens Tekniska kommitté.

Hela seminarieprogrammet hittar du här

Ses på mässan!

//Urban

PS. Har du inte skaffat dig någon biljett ännu? Registrera dig gratis här