Vi söker innesäljare till KHS

Vi_soker_600X

2017-04-19

**Tjänsten är tillsatt, tack till alla sökande**

Vi expanderar och behöver därför förstärka vår avdelning för försäljning och teknisk support.

Vi söker en innesäljare med teknikintresse till vårt team. Vårt säljteam är känt för hög kompetens i kombination med branschens bästa kundservice. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer främst att arbeta med kundkontakter via telefon och mail. Du kommer hantera frågor gällande support, både tekniska och allmänna kundtjänstfrågor. Våra kunder är i första hand elgrossister men också GDS-kedjor, elkonsulter och konsumenter.

Som person är du service- och försäljningsinriktad med genuint teknikintresse och trivs med kundkontakter. Vi vill att du är en person med stort engagemang, god samarbetsförmåga och positiv attityd, vilket gör dig till en uppskattad säljare och kollega. Du är självgående och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Eftersom arbetet även innebär kontakter med europeiska leverantörer är kunskaper i engelska nödvändiga. Erfarenhet av försäljning och teknik är ett stort plus men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi är en informell organisation med korta och snabba beslutsvägar med goda utvecklingsmöjligheter.

Maila din ansökan till info@khs.se, vi är i behov av snabb rekrytering och kommer därför behandla alla ansökningar omgående.

För mer information om tjänsten ring Stefan Lundh 036-550 33 08.

Välkommen med din ansökan.

Kontakt