Autoident väljer Steinel

autoident_nyhet

2016-12-02

Hos Autoident är det full rulle. Bilar får företagsdekor, fasadskyltar som printas och fordon som genomgår helfoliering s.k. Car Wrapping. Vid Car Wrapping så byter man färg på bilen och Autoident gör runt 50 stycken sådana jobb per år. Vid Car Wrapping förseglar man folieringsdekoren med hetluftspistol och Autoident väljer alltid Steinels HG 2120 E.

– Det är den absolut bästa hetluftpistolen på marknaden säger Bitten Gustavsson som är en av delägarna på Autoident. Bitten har jobbat i branschen sedan mitten av 80-talet Hon har vunnit många tävlingar inom Car Wrapping och är välkänd i Car Wrapping kretsar.

– Jag har hunnit testa många hetluftpistoler och det är ingen som håller samma höga kvalité som HG 2120 E, jag rekommenderar alla som jobbar med foliering Steinels hetluftpistoler fortsätter Bitten. Autoident har funnits sedan 2007 och är välkända i branschen. Genom deras höga kompetens och engagemang får de jobb från runt om i Sverige.


Steinels HG 2120 E finns i Carwrapper-Set för helfoliering och fordonsdekor. Den som folierar fordon eller större reklamdisplayer behöver i första hand två saker: Mycket utrymme och absolut kontroll på temperaturen. Därför finns det ett set bestående av vår hetluftspistol HG 2120 E med kabel på 7,5 meter och HL Scan som mäter temperaturen. För optimal användning med en hand och ännu större rörelsefrihet.

Kontakt